Juleduker 2021

Når Julen nærmer seg, begynner vi allerede å tenke på hjemme dekorasjoner, finne girlandere, blåse støv av juletreleker for å dekorere dørene til våre hjem. Når Jul kommer, samles vi alle til felles festbord. Vi må også ta vare på innredningen for å gjøre den vakker og koselig for våre gjester!
Rutete duk av SCARLET kolleksjon.
Linen button in red, green, white checks.
Scarlet rutete bordløper.
Linen button in red, green, white checks.
Lin-bomull serviett i ruter.
Linen button in red, green, white checks.
Kan du tenke deg en julebords dekor uten en kombinasjon av rødt og grønt? Det gjør ikke vi heller! Vi har laget en ny kolleksjon av produkter til spisebord SCARLET spesielt for deg. Dukene, serviettene og bordløperne i denne kolleksjonen er laget av lin-bomullsstoff vevd i røde og grønne ruter dekorert med smale hvite, gule og svarte linjer. Mønsteret med diagonale striper som gir variasjon vil definitivt fange gjestenes øyne! Vi tilbyr servietter av samme stoff ved siden av duken og løperne. Eller vil du ha ensfarget røde eller hvite servietter med høy kontrast? Du kan også bestille dem i vår LinHjem nettbutikk. Eksperimenter, lag flere festlige kombinasjoner med lin produkter, overrask gjestene dine med borddekor og en festlig atmosfære i hjemmet ditt!
Duk i rød farge.
Red linen button - 80x80.
DONNA rund oval rød duk.
Red linen button - 80x80.
DONNA rød serviett.
Red linen button - 80x80.
Vi vil ha litt festlig glans! Det er helt forståelig: når hvis ikke til Jul og nyttårsfeiring! Stoffet til produkter av DONNA kolleksjonen er vevd av knallrødt lingarn og bomullsgarn. Vevde gullfargede polyestertråder gir produktene en festlig glans og luksus følelse. Kombiner servietter av samme eller en farge med rødt stoff på firkantede, runde eller ovale duker. Glansen av rødt og gult vil skape en morsom stemning, en festlig atmosfære ved middagsbordet. Gi det et forsøk!
La oss pynte huset og feire! LinHjem ønsker deg den vakreste, koseligste og mest meningsfulle ferien!
oeko-tex logo
cross-circle