Julegaveideer 2021

Det er kun vi som står for hyggen hjemme! Er ikke det sant? Hvis det er mørkt utenfor vinduet, la oss skape en hyggelig atmosfære hjemme. Myk, skånsom tekstildekor, levende lys, en varm kopp kaffe, en lang middag med familien og meningsfylte samtaler ved bordet er der for å løfte humøret. Denne høst/vintersesongen tilbyr LinHjem deg væskede linduker og myke pledd for å skape en koselig, festlig julestemning. Gled deg selv og noen nær deg med disse boligdekorasjonsdetaljene. Fantastisk gaveide!
Brun duk ROY.
Dekorert med frynser på alle kanter, laget av mykt, skånsomt, spesielt vasket linstoff, duker og servietter Cinnamon, Roy og Onyx vil garantert imponere de som liker borddekor i rikere farger. Vi valgte fargene ganske høstlig, men disse produktene er universelle: egnet for Jul, nyttårsfeiring og bursdager. Spesielt hvis du ønsker å skape en koselig, bekymringsløs atmosfære hjemme. Prøv en iøynefallende nyanse av mursteins brun eller overrask gjestene dine med et utradisjonelt mystisk utvalg av svart dekor. Et sett av duk og servietter kan være en nydelig julegave!
Grønnaktig duk, JARDIN.
Pastellfarger, melange stoff, dekorert i smal mønster i striper, fargematchende søm rundt – Det er egenskapene til MACADAMIA, LOBELIA og JARDIN duker og servietter. Den varme brune fargen er veldig egnet for høstsesongen og pynte et julebord. For de som ønsker å bringe utradisjonelle farger inn i hjemmeinnredningen, anbefaler vi melange lilla duker og servietter, og blekgrønt produkter til spisebord kommer til å overraske de som ikke forestiller seg feiringer uten grønn farge. Nyansen vi tilbyr er skånsommere, mer subtil, så disse produktene er også perfekt som gaver.
Pledd i blå farge.
Hvis du vil gi noen en søt varmende gave, er lin pledd TALISMAN laget av tosidig mønstret blått stoff den perfekte gaven. Spesielt vasket stoff er mykt, skånsomt og vennlig mot huden. Subtilt dekorert pledd av naturlig stoff vil dekorere huset og invitere deg til å samles på kjølige kvelder.
LinHjem ønsker deg fredelig forberedelse til Jul, meningsfylt venting og mye glede når Jul kommer!
oeko-tex logo
cross-circle