Vi presenterer lingardiner

Hvis interiøret i hjemmet ditt er fullt av naturlighet, bærekraftighet, kan vi beundre langvarige ting i det, vi vil at tekstilene som dekorerer vinduene skal passe, laget av naturlig fiberstoff. Vi er glade for å kunne presentere deg en nyhet i vårt assortiment- gardiner laget av vårt vevd linstoff!

Bohemia

BOHEMIA-gardinene er laget av lett, gjennomsiktig og spesielt vasket linstoff. De har en skånsom, myk struktur- stoffet vaskes med en spesiell teknologi før vi syr våre produkter. Demper lys i rommet og dekker vinduene perfekt mot uønskede blikk. Du kan velge mellom tre farger:
·          Melkehvit- en tradisjonell variant som passer godt til vegger og møbler i ulike farger.
·         Ønsker du å gi rommet rolighet og kjølighet anbefaler vi melange blå-grå gardiner. Beskytt deg mot sommersol, gi rommet en friskhetseffekt- heng disse gardinene i rommet om sommeren, så blir det litt kjøligere…
·        Vel, lysegrå gardiner (vevd i hvite og naturlig, ufarget, brun-grå garn) kan bli en subtil livlighet i rommet, hvis du allerede er lei av den tradisjonelle hvite fargen.
Vi syr produktene i denne kolleksjonen i 150cm bredde og din valgte lengde: fra 100cm til 330cm. Velg lengden som ser best ut i interiøret ditt: gardinene kan henge litt over gulvet, rett på gulvet eller ligge uforsiktig på dem. Det siste alternativet- det siste inne interiørmote!
alle lingardiner

Atlanta

ATLANTA-gardinene er litt tettere og like myke, skånsomme. Stoffet vaskes også på en spesiell måte. Den lette strukturen vi gi komfort og bekymringsløst rom. Du finner også tre farger i denne kolleksjonen:
·         Varm melkehvit farge – universell, egnet til alt.
·         Beroligende blå-grå farge ville være perfekt i et soverom med blå-grå toner.
·         Lysebrun, egnet for tradisjonelt interiør, dominert av tre-detaljer, jordfarger.
Produktene i denne kolleksjonen er til og med 285cm bredde! Du kan enkelt dekke til store, ikke-standard vinduer. Vi tilbyr lengder fra 100cm til 330cm. Du kan velge gardiner fra begge kolleksjonene med hendende løkker eller kanal.
Dekorer rommet ditt med naturlige tekstiler, koselig mykt stoff, skap et bohemisk, skandinavisk, provencalsk interiør med lingardiner! LinHjem tilbyr gardiner til en attraktiv produsentpris.
alle lingardiner
cross-circle