Personvern

1. Denne personvernerklæringen (heretter-politikk) definerer hovedprinsipper og prosedyrer for AB 'SIULAS' (heretter- Bedrift) nettbutikk www.linhjem.com (heretter nettbutikk) klienter (heretter-deg) behandling av personopplysninger. 
2. Ved å sende inn personopplysningene dine i nettbutikken, godtar du at selskapet vil behandle dem i samsvar med omfanget, metodene og formålene som er definert i kjøps-salgs regler (heretter-regler) og lovgivning.

Innsamling av personopplysninger, bruk og lagring:


3. Selskapet kan bare behandle personopplysninger under følgende omstendigheter:
- med samtykke fra de berørte personer;
- der det er en kontraktsforpliktelse (en kontrakt mellom selskapet ditt og deg);
- for å oppfylle andre juridiske forpliktelser i henhold til EU eller nasjonal lovgivning.
4. Selskapet respekterer alles rett til personvern. Dine personlige opplysninger som: (navn, etternavn, fødselsdato, adresse, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse, informasjon om kjøpet ditt og annen informasjon) blir behandlet for disse formål:
- å utføre bestillinger for varene dine;
- å utstede regnskap (f.eks. Fakturaer);
- å identifisere, kommunisere, løse problemer knyttet til kjøp av varer eller levering av dem;
- å gjennomføre andre kontraktsforpliktelser;
- å gi tilbud og informasjon (hvis vi får din tillatelse, som du kan endre fritt når som helst), osv.

5. Selskapet kan bruke data som ikke er relatert til din person for statistiske formål, dvs. data om kjøpte varer. Vi behandler disse statistiske dataene ved hjelp av tiltak for å forhindre utlevering av identiteten din eller andre personlige data, som kan føre til identifikasjon av personen.

6. Vi implementerer tekniske og organisatoriske tiltak for å garantere at dine personlige data er beskyttet mot tap, feil endringer og uautorisert tilgang. Overføring av informasjon via Internett er ikke helt sikret, og vi kan derfor ikke garantere sikkerheten til informasjon som overføres til oss; det er på egen risiko.

7. Personopplysninger oppbevares ikke lenger enn det som er nødvendig for formålene definert i punkt 4 eller i henhold til lovgivning.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter:

8. Personopplysninger kan overføres til tredjeparter for å:
- gjennomføre kontraktsmessige oppdrag og oppnå formål definert i punkt 4 (f.eks. kurer)
- overholde EU og nasjonal lovgivning.


Dine rettigheter og plikter:

9. Det er ditt ansvar å gi oss nøyaktige personopplysninger om deg selv. Vår e-butikk tar ikke noe ansvar for tap hvis dine personlige data ikke er nøyaktige eller oppdaterte.

10. Du kan endre din personlig informasjon og kontoinformasjon når som helst i nettbutikken.

11. Du kan slette kontoen din i nettbutikken når du er logget inn. Data relatert til dine bestillinger vil bli slettet eller upersonlig gjort etter vilkår definert i punkt 7.

12. Databeskyttelse Lovgivning gir deg mange andre rettigheter, som du er fri til å bruke, og vi vil gi deg en slik mulighet (f.eks. Rett til å bli kjent med dine personopplysninger behandlet av oss, rett til å motsette seg behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål osv.).

13. For å utøve disse rettighetene, eller hvis du har spørsmål eller bekymringer angående hvordan vi bruker dine personlige data, kan du kontakte Databeskyttelse Ansvarlig via e-post (duomenuapsauga@siulas.lt) eller på e-post (AB “Siulas”, Astravo 17, 41190 Birzai, Litauen).


Cookies:

14. Vi informerer deg om at informasjonskapsler brukes i vår e-butikk, dvs. informasjonen i informasjonskapsler overføres til datamaskinens harddisk. Under ditt neste besøk overføres informasjonen tilbake til vår nettbutikk. Vi vil bruke informasjonen som er registrert for å identifisere deg som en tidligere bruker av nettstedet og for å samle inn trafikkstatistikk for nettstedet. Informasjonskapsler brukes også til forebygging av svindel og andre formål.

15. Du kan være enig eller uenig i informasjonskapslene som brukes. Du kan slette informasjonskapslene ved å endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din når som helst. Hvis du er uenig med informasjonskapslene som brukes, kan noen av funksjonene i vår nettbutikk være utilgjengelige.

16. Denne politikken er gyldig fra 03.11.2020 Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernpolitikken i fremtiden vil bli lagt ut på siden www.LinHjem.com.

oeko-tex logo
cross-circle