Regler for kjøp og salg

Generelle bestemmelser:

 Disse Kjøpe-Selge regler ( Videre- Regler) er juridisk obligatorisk dokument som bestemmer om kjøper ( Videre- vi) regler, plikter og ansvar under kjøp av varer fra denne nettbutikken ( videre-' e-butikk')


Godkjennelse av kjøpe-selge avtale: 

Avtalen mellom deg og oss er anses å være godkjent når du har lagt inn varer i handlekurven og trykket på knappen 'bestill' og mottatt melding via e-post eller telefon at din bestilling er akseptert. Hver avtale mellom deg og oss blir registrert og lagret i vår e-butikk database.


Rettigheter og plikter:

Dine rettigheter: du har rett til å bestille varer i denne e-butikken. Du har rett til å kansellere bestillingen din og informere oss om den via e-post senest 14 dager før levering av varene.


Ditt ansvar:

Du må betale det angitte beløpet for varene du har bestilt. Du er forpliktet til å ikke oppgi identifikasjonskoden din til noen av tredjepartene. Hvis tredjeparten bruker identifikasjonskoden din, er du ansvarlig selv for dems handlinger. Hvis du mister din identifikasjonskode så må du informere oss umiddelbart via e-post eller telefon angitt i 'kontakter'. Hvis noen av dine registreringsdata har endret seg, må du oppdatere dem så snart som mulig. Du må godta å følge reglene i denne kjøpsavtalen, samt å ikke bryte loven til Republikken Litauen.


Våre rettigheter:


Hvis kjøperen prøver å skade arbeidet eller stabiliteten til e-butikken, har vi rett til å begrense eller stoppe bruken av e-butikken eller til og med annullere kjøperens registrering uten noen varsel. Vi har rett til å stoppe(midlertidig eller helt) e-butikkens virksomhet uten varsel. Vi forbeholder oss retten til å endre disse reglene og e-butikkens arbeidsforhold når som helst. 

Vårt ansvar:

Så lenge bestemte vilkår er oppfylt, gir vi deg tillatelse til å bruke vår nettbutikk. Vi er forpliktet til å levere de bestilte varene til din angitte adressen innen bestemte tidsrammen. Vi respekterer dine personvernrettigheter og din privat informasjon som er gitt til oss. 


ANSVAR:

Du må sørge for at alle dataene i registreringsskjemaet ditt er riktige. Vi tar ikke ansvar for konsekvenser som kan oppstå hvis du har oppgitt feil eller ikke nøyaktige detaljer i registreringsskjemaet. Du er fullt ansvarlig for dine handlinger når du bruker vår nettbutikk. Vi er ikke ansvarlige for informasjonen som er publisert på andre nettsteder som du har tilgang til via lenker på vår nettbutikk.


Ikke returbar:


Stoff som er klippet, skadet produkter, brukte eller vasket produkter kan ikke returneres og refusjon/bytte er ikke mulig heller i henhold til loven til Republikken Litauen(EU).


Informasjon:


Vi sender alle meldingene våre kun til adressen du har oppgitt i registreringsskjemaet. Du sender alle dine meldinger og spørsmål til adressen eller e-post som er angitt i 'Kontakter'.


Endelig bestemmelser: 


Det er brukt loven i Republikken Litauen på alle punkter i disse reglene. Alle uenigheter som oppstår på grunn av styring av disse reglene blir vurdert i veien for forhandlinger. Hvis det ikke lykkes å komme til enighet, føres dette etter den bestemte loven i Republikken Litauen.

Vi kan endre vilkårene våre når som helst, så ikke anta at de samme vilkårene vil gjelde i fremtiden. 

oeko-tex logo
cross-circle